Andebu Sparebank får gode tilbakemeldinger fra sine bedriftskunder. Nå søker vi en ny bedriftsrådgiver til vårt kontor i Andebu. Du skal fremstå med høy faglig innsikt og være en betrodd sparringspartner for våre bedriftskunder. 

Som bedriftsrådgiver skal du overta en god kundeportefølje, og samtidig jobbe proaktivt mot nye kunder. 
Du skal bistå dine kunder med en plan for hele økonomien, og være en god rådgiver ved viktige økonomiske valg. Andebu Sparebank er en del av Eika-alliansen, og jobber kontinuerlig med å utvikle fremtidens digitale bankløsninger. Det er avgjørende at du engasjerer deg i dette arbeidet, og innvier dine kunder i fremtidens utfordringer. 

Vi forventer at du er en erfaren rådgiver som naturlig tar initiativ for å se helheten for våre kunder. Du har gode kommunikasjonsferdigheter og opptrer profesjonelt. Motiveres du av kontinuerlig utvikling og læring og tar raskt i bruk nye prosesser og løsninger er du den vi er på jakt etter.

Andebu Sparebank er en god og trygg arbeidsplass og har stabil økonomi med gode resultater, og tilbyr konkurransedyktige betingelser til rett person. 

Det er rekrutteringsbyrået Jobbzone som hjelper oss med rekruttingsprosessen. Stillingsannonsen finner du på her (finn.no).

Mer informasjon om stillingen kan du også få ved å kontakte assisterende banksjef Bjørn Einar Grytnes på tlf 33438326