Konto for klubber og foreninger

Her er noen gode råd for hvordan du kan opprette konto til klubber og foreninger. Under er også skjema for å flytte konto fra fiktivt kundenummer.
 Ny konto
 

For å opprette konto i dag må den være knyttet til et personnummer eller et organisasjonsnummer. Mindre klubber, symøter etc er ofte knyttet til en kontaktperson som har tillit fra de andre i klubben. I så fall kan vedkommende ganske enkelt opprette en ny konto i nettbanken. Er det en større organisasjon/klubb/forening får man gjerne opprettet et eget organisasjonsnummer.

 

For å få organisasjonsnummer må virksomheten registreres i enhetsregisteret. Registrering i enhetsregisteret er gratis, men det krever dokumentasjon på at foreningen er stiftet, referat fra stiftelsesmøte etc.  

Se hvordan du registrerer her.

 


Eksisterende konto


Vi kontakter samtlige kunder som er registrert med aktive innskuddskonti opprettet på fiktivt kundenummer, med anmodning om å flytte konto fra fiktivt kundenummer til en privatperson (personnummer) eller en organisasjon (organisasjonsnummer). Her kan du laste ned skjema for å flytte konto fra fiktivt kundenummer til et reelt fødselsnummer eller organisasjonsnummer.

Fyll ut skjema og returner dette per e-post til banken eller lever skjemaet i banken.

Trenger du hjelp for å få opprettet et organisasjonsnummer er dette beskrevet over.