Vi vil fortsatt være her for deg via telefon, e-post, nettbank, mobilbank, Facetime og Messenger. Det er også mulig å stille spørsmål i chatten på Facebook, men vi gjør oppmerksom på at vi ikke kan utgi konto-opplysninger eller annen personlig informasjon der.

Vi har ikke stengt banken, og du når oss på telefon 33 43 83 00 til kl 16:00 alle hverdager og kl 17:00 i helgene. Du kan gjerne sende oss e-post på epost@andebu-sparebank.no eller kundemelding i nettbanken og mobilbanken. Alle digitale tjenester og bankkort vil fungere som normalt i perioden.

Avtalte møter med din kunderådgiver vil gjennomføres som normalt, men du må ringe for å melde din ankomst. Den ubetjente automatsonen i Andebu er åpen hver dag kl 07:00-23:00. Møter med våre dyktige kunderådgivere kan også i stor grad gjøres på telefon i denne perioden. Selvsagt kan dere som må innom banken ta turen, men vi ber dere utsette turen senere dersom dere har forkjølelsessymptomer eller er satt i karantene. Vi er også opptatt av at våre ansatte skal være fri for disse symptomene dersom de er på arbeid.  

Vi håper at dere har forståelse for disse vurderingene. 

Utsetter arrangementer
I tillegg til disse tiltakene i bankhverdagen, vil vi også utsette møter og arrangementer som er planlagt fram til påske. Det betyr at temakveld og hundekjøring med Team Leegard ikke blir gjennomført i mars. Vi håper å få til disse arrangementene senere i år og kommer tilbake til dette. Når det gjelder kundeturen i august har vi tett dialog med Norsk Tur og følger Folkehelseinstituttets anbefalinger. Hvis det blir frarådet å reise til England i august, vil turen bli kansellert og innbetalt beløp refunderes. Reiseinformasjon fra UD og Folkehelseinstituttet oppdateres kontinuerlig og varer så lenge dette er nødvendig. Vær trygg på at vi følger utviklingen nøye, og kontakter deg hvis turen du er påmeldt kanselleres.


Digitale tjenester
I en periode med mindre menneskelig kontakt, kan vi anbefale å utforske våre digitale tjenester. Ikke minst har vi nå fått nye muligheter i mobilbanken. Her kan du for eksempel sperre kort om du mister det (og åpne det igjen om du finner det igjen). På nettet kan du søke om de fleste typer lån og kredittkort. Du kan få tilbud og kjøpe forsikringer og fond og du kan opprette kontoer og betalingsavtaler.