Vi vil fortsatt være her for deg via telefon, e-post, nettbank, mobilbank og digitale møter. Det er også mulig å stille spørsmål i chatten på Facebook, men vi gjør oppmerksom på at vi ikke kan utgi konto-opplysninger eller annen personlig informasjon der.

Vi har ikke stengt banken, og du når oss på telefon 33 43 83 00 til kl 16:00 alle hverdager og kl 17:00 i helgene. Du kan gjerne sende oss e-post på epost@andebu-sparebank.no eller kundemelding i nettbanken og mobilbanken. Alle digitale tjenester og bankkort vil fungere som normalt i perioden.

Avtalte møter med din kunderådgiver vil gjennomføres som normalt, men du må ringe for å melde din ankomst. Den ubetjente automatsonen i Andebu er åpen hver dag kl 07:00-23:00. Møter med våre dyktige kunderådgivere kan også i stor grad gjøres på telefon eller teams i denne perioden. Selvsagt kan dere som må innom banken ta turen, men vi ber dere utsette turen senere dersom dere har forkjølelsessymptomer eller er satt i karantene. Vi er også opptatt av at våre ansatte skal være fri for disse symptomene dersom de er på arbeid. 

For øvrig gjelder følgende retningslinjer

  • Alle besøkende må bruke dispenser med antibac når de kommer inn i banken
  • Alle besøkende må holde minimum 2 meter avstand til andre kunder og til ansatte
  • Har du symptomer på forkjølelse eller covid-19, er i isolasjon eller karantene, må du holde deg hjemme
  • Har du vært på reise i utlandet ønsker vi at det går minst 10 dager før du besøker kontorene våre
Vi håper at dere har forståelse for disse vurderingene.